dijous, 20 d’abril del 2017

Tornem al Teatre!

SCARAMOUCHE


El dijous 2 de febrer els alumnes de 1r i de 2n d’ESO vam poder gaudir de la representació d’Scaramouche, de la companyia Dagoll Dagom,  al teatre Victòria.
Scaramouche és una obra teatral ambientada en la Revolució Francesa que ens explica la història de dos germans separats des de la seva infantesa. Els dos germans tenen una sort força diferent al llarg de les seves vides i diferents destins. Enmig d’aquest context de canvis i revolta apareix el personatge emmascarat d’Scaramouche, que esdevindrà el defensor del poble i s’enfrontarà a l’aristocràcia.
Com tots els musicals de la companyia Dagoll Dagom, la posada en escena tampoc va decebre, ja que destaca per la seva espectacularitat. Els actors també mostren la seva destresa amb les espases en les seves lluites escenes que deixen els alumnes bocabadats per l’acció i la tensió que s’hi representa. Un altre plus d’aquestes obres teatrals és poder gaudir de la música en directe de l’orquestra, en aquesta ocasió sota la direcció de Joan Vives.

Des del Departament de Llengua i Literatura Catalanes valorem molt positivament aquest tipus de sortides perquè d’aquesta manera sensibilitzem els nostres alumnes en el món del teatre, ja que ells són els futurs espectadors. Esperem poder-ne fer moltes més i que tots en puguem gaudir.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada